Bašť

Oficiální
web obce
Obec: Bašť
Kraj: Středočeský
Okres: Praha-východ
Telefon : +420 722 907 834
+ 420 283 981 065

JUDO pro děti

J U D O pro D Ě T I  – H O P A Sport z.s.
oddíl dětského juda v Bašti

Zajímavé cvičení umění boje „DO – cesty“ „ JU – jemnosti“ pro děti od 5 do 18 let.

JUDO je krásné umění boje a zároveň všestranný sport, které ale také podle pravidel,pouček a zvyklostí daných historickými podmínkami a společenskými pravidly vycházejících ze starých tradic vychovává k: ohleduplnosti,spolupráci, vzájemné pomoci a respektování druhého. Tyto zásady se nazývají Etiketa Judo. V našem judo kurzu učíme děti podle původní metodiky Kodokan Judo – Vysoká škola juda v Tokiu a také podle metodiky bohužel již zesnulého Vladimíra Lorenze – nestora českého juda,držitele 8. DANU (červený pás), zakladatele oddílů Sokol Hradec Králové a TJ Spoje Praha(dnes Sokol Žižkov II) Pro sportovní přípravu dětí souběžně používáme metodiku Tomáše Periče. ( Doc. PeadDr. Tomáš Perič, Ph.D. – publikace „Sportovní příprava dětí“.
Učitelem je Pavel Vacek,který je od roku 2002 trenérem III.třídy (přípravky, pokročilých a závodní složky.Od roku 2000 byl asistentem a žákem Vladimíra Lorenze(skoro celých deset let) a trenérem v oddílu TJ Spoje Praha (nyní TJ Sokol Žižkov II) do roku 2008 a následně trenérem dětí v Dento-Ryu-Budokan do roku 2010,poté od 1.1.2011 založen „vlastní“ oddíl juda v Bašti.

Baví vaše kluky a holky cvičení? Přihlašte své dítě na judo přímo ve vaší obci a přijďte se podívat, jak probíhají tréninky začínajících malých
judistů – nábor nových začátečníků každé úterý v září a říjnu 2023. Na začátku stačí, aby dítě mělo s sebou tepláky a nějakou starší, ale pevnější mikinu s dlouhým rukávem. Potom judistické kimono(možno zapůjčit)

Tréninky jsou každé úterý od 17.30 do 19.00 hodin pro skupinu začátečníků a od 19,00 do 20.30 hodin pro pokročilé ve Škole jógy ul. Dlouhá 180 , Bašť

Bližší informace: Pavel Vacek – tel. 734 316 600
mail: hopasport@seznam.cz
trenér III.třídy,zkušební komisař do 3.Kyu

Načítací animace Načítání...
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

© 2022 Bašť - všechna práva vyhrazena | Webdesign: wp4you.cz |